sport | algemeen

Universele hoelahoep STILETTO 800 g

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over sport te vinden: waaronder algemeen en specifiek Universele hoelahoep STILETTO 800 g (Universele-hoelahoep-STILETTO-800-g786|2)

Deze universele hoelahoep zit precies tussen een fitness- en een danshoepel in. Gebruik deze hoelahoep als u wilt beginnen met fitness hoelahoeps of als u dit wilt afwisselen met een danshoepel. In beide gevallen zult u naast een goede workout ook veel plezier ervaren! Hoelahoep Stiletto is ook perfect als warming-up vóór of na andere fitnessactiviteiten. De Stiletto hoelahoep is ontworpen voor zowel dans als fitness en is omhuld met zacht en aangenaam schuim. Hoelahoep Stiletto weegt 800 g (een gemiddelde danshoepel weegt ongeveer 600 gram en fitness hulahoops beginnen met ongeveer 1 kg) en heeft een diameter van 104 cm. De hoepel bestaat uit 6 delen en is verpakt in een stevige originele doos. Dankzij het lichte gewicht en het een-klik-systeem is de hoelahoep gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Zo kunt u voortaan hoelahoepen in het park, de fitness club en zelfs op vakantie! Deze hoelahoep is er ook nog in een zwaardere uitvoering. Dit is de Universele stiletto hoelahoep 1.25 kg. Mocht je toe zijn aan een nieuwe uitdaging, is dit een goede opvolger hiervoor!  Product kenmerken: Ontworpen voor zowel de dans als fitness Stevig frame van metaal Bedekt met zacht foam Gewicht: 800 g Diameter: 104 cm Eenvoudige montage dankzij het kliksysteem Weet u nog niet zeker welke fitness hoelahoep u moet hebben? Raakt u de weg kwijt tussen al die verschillende soorten en niveaus? Check onze kieswijzer en maak de juiste keuze!


merk: Weight Hoop
levertijd: 3 werkdagen
verzendkosten: � 4.99

EUR: 19.90

Andere producten uit deze categorie

TRAVEL hoelahoep met travel riem

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over sport te vinden: waaronder algemeen en specifiek TRAVEL hoelahoep met travel riem

Afvallen en uw lichaam in vorm brengen is nooit makkelijker geweest. Hoelahoepen is de meest populaire en nieuwste fitness trend dat plezier combineert met techniek en afvallen. SPORTBAY presenteert de TRAVEL hoelahoep.

EUR: 26.90

Fitness hoelahoep POWERHOOP® Slim (1.4 kg)

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over sport te vinden: waaronder algemeen en specifiek Fitness hoelahoep POWERHOOP® Slim (1.4 kg)

De Powerhoop Slim: Makkelijk in en uit elkaar te zetten voor reizen of opslag Gratis Carry-tas Gratis instructie DVD De 1.4 kg gewicht van de hoelahoep helpt om een slank lichaam te krijgen en de spieren rondom de buik en de rug te trainen.

EUR: 39.90

Trimm HIMLITE-DSL lightgewicht tent

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over sport te vinden: waaronder algemeen en specifiek Trimm HIMLITE-DSL lightgewicht tent

Trimm HIMLITE-DSL is een uiterst lichtgewich tent (1.65 kg) voor 2 personen die het hele jaar gebruikt kan worden. Trimm HIMLITE-DSL is gemaakt uit vernieuwende materialen die het uiterst licht, duurzaam en resistent maken.

EUR: 309.00

 Sportbay

Sportbay.nl is een webwinkel voor de beste deals in de meest populaire sport- en vrijetijdsproducten. Hun missie van is het aanbieden van merkproducten met hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Bij Sportbay.nl kunt U campingproducten kopen met 50% korting. Daarnaast zijn de Hula Hoops een echte bestseller, vanwege de hoge kwaliteit en aantrekkelijkste prijs. Tevens kunt U bij Sportbay.nl terecht voor fitnessproducten van hoge kwaliteit, fietsaccessoires, zoals: kinderzitjes en Kryptonite sloten. Wat betreft vrijetijdsproducten kunt U terecht voor trampolines, hangmatten, pokersets en meer.

Sportbay.nl werkt direct samen met de fabrikanten en de grootste warenhuizen van Europa. Daardoor kunnen zij soms producten aanbieden met 50 tot 60% ten opzichte van de adviesprijs. 60% van het assortiment wordt direct geleverd vanuit hun magazijn. Voor fitnessapparatuur hoeft geen verzendkosten betaald te worden. Voor de rest van de producten zijn de verzendkosten € 4,99.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sportbay (algemeen)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
folie, idiootste, aanbiedingen, elkaar, sport, algemeen, universele, hoelahoep, stiletto, universele, hoelahoep, stiletto, g7862, universele, hoelahoep, precies, tussen, fitness, danshoepel, gebruik, hoelahoep, beginnen, fitness, hoelahoeps, afwisselen, danshoepel., beide, gevallen, naast, goede, workout, plezier, ervaren, hoelahoep, stiletto, perfect, warming, andere, fitnessactiviteiten., stiletto, hoelahoep, ontworpen, zowel, fitness, omhuld, zacht, aangenaam, schuim.hoelahoep, stiletto, weegt, gemiddelde,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties