sport | camping

Abbey Campingmat Foam

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over sport te vinden: waaronder camping en specifiek Abbey Campingmat Foam (Abbey-Campingmat-Foam5459)

De Abbey Campingmat Foam is een zeer veelzijdig accessoire, gebruik het bijvoorbeeld als slaapmat, picknickmat, strandmat en speelmat. Als strandmat bevordert de mat het krijgen van een tintje doormiddel van de reflecterende kant,  daarnaast voorkomt het als slaapmat het doorkomen van de kou! Producteigenschappen:zilverfolie aan de bovenzijdeop de camping zorgt de zilverfolie voor extra isolatie voor bijv. bij gebruik onder een luchtbedreflecteert zonlicht en bevordert het bruiningsprocesper stuk opgerold met elastische bandendikte: 8 mmafmeting: 190 x 60 cmgewicht: 220 gram


merk: Abbey
model / type / soort: 08716404241223
levertijd: 0 werkdagen
verzendkosten: � 4.99

EUR: 7.95

Andere producten uit deze categorie

Trimm HIMLITE-DSL lightgewicht tent

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over sport te vinden: waaronder camping en specifiek Trimm HIMLITE-DSL lightgewicht tent

Trimm HIMLITE-DSL is een uiterst lichtgewich tent (1.65 kg) voor 2 personen die het hele jaar gebruikt kan worden. Trimm HIMLITE-DSL is gemaakt uit vernieuwende materialen die het uiterst licht, duurzaam en resistent maken.

EUR: 309.00

Husky slaapzak EXTREME ESPACE -6°C

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over sport te vinden: waaronder camping en specifiek Husky slaapzak EXTREME ESPACE -6°C

De lichtste slaapzak uit de HUSKY Extreme collectie met tegelijkertijd de standaard aan comfort. De Espace is een drie-seizoenen slaapzak voor veelvuldig gebruik.

EUR: 99.00

Husky BARON tent (4 personen)

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over sport te vinden: waaronder camping en specifiek Husky BARON tent (4 personen)

De Husky BARON 4 tent is de BARONS 3's grote broer. De aluminium constructie garandeert zijn lage gewicht en zijn Ripstop oppervlakteregeling belooft geen regendruppels die doordringen naar de buitentent.

EUR: 199.00

 Sportbay

Sportbay.nl is een webwinkel voor de beste deals in de meest populaire sport- en vrijetijdsproducten. Hun missie van is het aanbieden van merkproducten met hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Bij Sportbay.nl kunt U campingproducten kopen met 50% korting. Daarnaast zijn de Hula Hoops een echte bestseller, vanwege de hoge kwaliteit en aantrekkelijkste prijs. Tevens kunt U bij Sportbay.nl terecht voor fitnessproducten van hoge kwaliteit, fietsaccessoires, zoals: kinderzitjes en Kryptonite sloten. Wat betreft vrijetijdsproducten kunt U terecht voor trampolines, hangmatten, pokersets en meer.

Sportbay.nl werkt direct samen met de fabrikanten en de grootste warenhuizen van Europa. Daardoor kunnen zij soms producten aanbieden met 50 tot 60% ten opzichte van de adviesprijs. 60% van het assortiment wordt direct geleverd vanuit hun magazijn. Voor fitnessapparatuur hoeft geen verzendkosten betaald te worden. Voor de rest van de producten zijn de verzendkosten € 4,99.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sportbay (camping)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
folie, idiootste, aanbiedingen, elkaar, sport, camping, abbey, campingmat, abbey, campingmat, foam5459, abbey, campingmat, veelzijdig, accessoire, gebruik, bijvoorbeeld, slaapmat, picknickmat, strandmat, speelmat., strandmat, bevordert, krijgen, tintje, doormiddel, reflecterende, daarnaast, voorkomt, slaapmat, doorkomen, kouproducteigenschappenzilverfolie, bovenzijdeop, camping, zorgt, zilverfolie, extra, isolatie, bijv., gebruik, onder, luchtbedreflecteert, zonlicht, bevordert, bruiningsprocesper, opgerold, elastische, bandendikte, mmafmeting, cmgewicht, folie,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties