sport | camping

Abbey Chaise longue III

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over sport te vinden: waaronder camping en specifiek Abbey Chaise longue III (Abbey-Chaise-longue-III5455)

Deze Abbey Chaise longue III heeft een prachtig ontwerp, met zijn strakke en moderne uitstraling. Het frame van de stoel is gemaakt van staal met een Hammermite coating en word bevestigt door polyamide verbindingsstukken. De Chaise longue III beschikt over een stevige zitting die bevestigt is aan het frame met elastische koorden. Ook is de stoel makkelijk verstelbaar in maar liefst 5 verschillende standen, perfect voor bijvoorbeeld een relaxte dag op de camping of in uw eigen tuin!Producteigenschappen:luxe textilene doekstalen frame met hamerslag finishpolyamide verbindingsstukkendoorsnede buis: 2.2 cmhoog modelrugleuning en voetensteun verstelbaar in 5 standen d.m.v. armleuningenhoofdkussendoek met elastische koorden aan frame bevestigd2 sledepoten voorzien van buisbeschermers op de hoekenextra buis onder de zittingafmetingen: 90 x 65 x 112 cm


merk: Abbey
model / type / soort: 08716404278748
levertijd: 0 werkdagen
verzendkosten: � 4.99

EUR: 64.95

Andere producten uit deze categorie

Trimm HIMLITE-DSL lightgewicht tent

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over sport te vinden: waaronder camping en specifiek Trimm HIMLITE-DSL lightgewicht tent

Trimm HIMLITE-DSL is een uiterst lichtgewich tent (1.65 kg) voor 2 personen die het hele jaar gebruikt kan worden. Trimm HIMLITE-DSL is gemaakt uit vernieuwende materialen die het uiterst licht, duurzaam en resistent maken.

EUR: 309.00

Husky slaapzak EXTREME ESPACE -6°C

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over sport te vinden: waaronder camping en specifiek Husky slaapzak EXTREME ESPACE -6°C

De lichtste slaapzak uit de HUSKY Extreme collectie met tegelijkertijd de standaard aan comfort. De Espace is een drie-seizoenen slaapzak voor veelvuldig gebruik.

EUR: 99.00

Husky BARON tent (4 personen)

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over sport te vinden: waaronder camping en specifiek Husky BARON tent (4 personen)

De Husky BARON 4 tent is de BARONS 3's grote broer. De aluminium constructie garandeert zijn lage gewicht en zijn Ripstop oppervlakteregeling belooft geen regendruppels die doordringen naar de buitentent.

EUR: 199.00

 Sportbay

Sportbay.nl is een webwinkel voor de beste deals in de meest populaire sport- en vrijetijdsproducten. Hun missie van is het aanbieden van merkproducten met hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Bij Sportbay.nl kunt U campingproducten kopen met 50% korting. Daarnaast zijn de Hula Hoops een echte bestseller, vanwege de hoge kwaliteit en aantrekkelijkste prijs. Tevens kunt U bij Sportbay.nl terecht voor fitnessproducten van hoge kwaliteit, fietsaccessoires, zoals: kinderzitjes en Kryptonite sloten. Wat betreft vrijetijdsproducten kunt U terecht voor trampolines, hangmatten, pokersets en meer.

Sportbay.nl werkt direct samen met de fabrikanten en de grootste warenhuizen van Europa. Daardoor kunnen zij soms producten aanbieden met 50 tot 60% ten opzichte van de adviesprijs. 60% van het assortiment wordt direct geleverd vanuit hun magazijn. Voor fitnessapparatuur hoeft geen verzendkosten betaald te worden. Voor de rest van de producten zijn de verzendkosten € 4,99.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sportbay (camping)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
folie, idiootste, aanbiedingen, elkaar, sport, camping, abbey, chaise, longue, abbey, chaise, longue, iii5455, dezeabbey, chaise, longue, heeft, prachtig, ontwerp, strakke, moderne, uitstraling., frame, stoel, gemaakt, staal, hammermite, coating, bevestigt, polyamide, verbindingsstukken., dechaise, longue, beschikt, stevige, zitting, bevestigt, frame, elastische, koorden., stoel, makkelijk, verstelbaar, liefst, verschillende, standen, perfect, bijvoorbeeld, relaxte, camping, eigen,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties