sport | camping

Husky slaapzak EXTREME ESPACE -6°C

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over sport te vinden: waaronder camping en specifiek Husky slaapzak EXTREME ESPACE -6°C (Husky-slaapzak-EXTREME-ESPACE--6C96|1)

De lichtste slaapzak uit de HUSKY Extreme collectie met tegelijkertijd de standaard aan comfort. De Espace is een drie-seizoenen slaapzak voor veelvuldig gebruik. Hij is de beste onder de 1-kilogram slaapzakken en wordt geliefd door fietsers vanwege zijn lage gewicht. De vulling is uit Hollowfibre ThermoLite Micro 2 x 120 g/2. Het binnenmateriaal is Soft Nylon en het buitenmateriaal 40D 240T Nylon. Gevuld met Invista Thermolite Microvezels Anatomische ritssluiting Links- en rechtsschakelaar ontwerp voor een mogelijke aansluiting van twee slaapzakken Samendrukkende zak Geïsoleerde voetenzak Kap met een grote "Husky-pocket" Buitenkantzak voor kleine voorwerpen Isolerende kraag Antislip strips  U heeft vandaag geluk! Als u geïnteresseerd bent in deze tent, kunt u een extra €19 korting krijgen door de volgende code te gebruiken: ESPACE-10X


merk: Husky
model / type / soort: 8592287008487
levertijd: 1 werkdagen
verzendkosten: � 4.99

EUR: 99.00

Andere producten uit deze categorie

Trimm HIMLITE-DSL lightgewicht tent

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over sport te vinden: waaronder camping en specifiek Trimm HIMLITE-DSL lightgewicht tent

Trimm HIMLITE-DSL is een uiterst lichtgewich tent (1.65 kg) voor 2 personen die het hele jaar gebruikt kan worden. Trimm HIMLITE-DSL is gemaakt uit vernieuwende materialen die het uiterst licht, duurzaam en resistent maken.

EUR: 309.00

Husky BARON tent (4 personen)

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over sport te vinden: waaronder camping en specifiek Husky BARON tent (4 personen)

De Husky BARON 4 tent is de BARONS 3's grote broer. De aluminium constructie garandeert zijn lage gewicht en zijn Ripstop oppervlakteregeling belooft geen regendruppels die doordringen naar de buitentent.

EUR: 199.00

Trimm DELTA-D lightgewicht tent (2 personen)

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over sport te vinden: waaronder camping en specifiek Trimm DELTA-D lightgewicht tent (2 personen)

Trimm DELTA-D is een lichte tent (2.2 kg) voor 2 personen die het hele jaar gebruikt kan worden.

EUR: 139.00

 Sportbay

Sportbay.nl is een webwinkel voor de beste deals in de meest populaire sport- en vrijetijdsproducten. Hun missie van is het aanbieden van merkproducten met hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Bij Sportbay.nl kunt U campingproducten kopen met 50% korting. Daarnaast zijn de Hula Hoops een echte bestseller, vanwege de hoge kwaliteit en aantrekkelijkste prijs. Tevens kunt U bij Sportbay.nl terecht voor fitnessproducten van hoge kwaliteit, fietsaccessoires, zoals: kinderzitjes en Kryptonite sloten. Wat betreft vrijetijdsproducten kunt U terecht voor trampolines, hangmatten, pokersets en meer.

Sportbay.nl werkt direct samen met de fabrikanten en de grootste warenhuizen van Europa. Daardoor kunnen zij soms producten aanbieden met 50 tot 60% ten opzichte van de adviesprijs. 60% van het assortiment wordt direct geleverd vanuit hun magazijn. Voor fitnessapparatuur hoeft geen verzendkosten betaald te worden. Voor de rest van de producten zijn de verzendkosten € 4,99.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sportbay (camping)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
folie, idiootste, aanbiedingen, elkaar, sport, camping, husky, slaapzak, extreme, espace, husky, slaapzak, extreme, espace, 6c961, lichtste, slaapzak, husky, extreme, collectie, tegelijkertijd, standaard, comfort., espace, seizoenen, slaapzak, veelvuldig, gebruik., beste, onder, kilogramslaapzakken, wordt, geliefd, fietsers, vanwege, gewicht., vulling, hollowfibre, thermolite, micro, binnenmateriaal, nylon, buitenmateriaal, nylon., gevuld, invista, thermolite, microvezels, anatomische, ritssluiting, links,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties