zuid europa | spanje

Apartamento el Jardin

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over zuid-europa te vinden: waaronder spanje en specifiek Apartamento el Jardin (Apartamento-el-Jardin1122)

Beschrijving Apartamento el Jardín Dit romantische appartement met ommuurde tuin is onderdeel van een 300 jaar oud landhuis in Guatiza. Het is in 2016 gerenoveerd tot een romantisch en luxueus vakantieverblijf voor 2 personen. Het appartement heeft een eigen ingang en eigen tuin dus volop privacy. Guatiza is een rustig dorp en het is bekend vanwege de cactustuin die ontworpen is door Cesar Manrique, op loopafstand van het appartement. Maar de ommuurde tuin die grenst aan het appartament is zeker ook de moeite waard. Het is een ware relaxplek en voor hete dagen is er zelfs een buitendouche. Nabije omgeving De luchthaven van Lanzarote is op ongeveer 25 km. afstand. Het landhuis staat in een rustig gedeelte van het dorp Guatiza en wordt omringd door velden. U bent in 5 autominuten op het strand van Arrieta. In Guatiza zijn enkele bars, restaurants, winkels en er is een geld automaat. Indeling Het appartement bestaat uit een ruim woongedeelte met een hoog plafond en keuken met oven en grill. Een deur leidt naar de slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer met wastafel, toilet en douche. Aan het apparement grenst een ommuurde tuin met tropische planten.


land: Spanje
regio: Lanzarote
plaats: Tequisevanaf EUR: 675.00

Andere producten uit deze categorie

Cortijo Rafa

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over zuid europa te vinden: waaronder spanje en specifiek Cortijo Rafa

Beschrijving huis Cortijo Rafa ligt midden in het prachtige terrassenlandschap van de Alpujarras dichtbij het dorp Pitres. U bent midden in de natuur maar op loopafstand van het dorp.

EUR: 556.00

Las Abejas

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over zuid europa te vinden: waaronder spanje en specifiek Las Abejas

Beschrijving huis Een bijzondere vakantiewoning prachtig gelegen met uitzicht op zee.

EUR: 1295.00

Hacienda Don Esteban - Levante

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over zuid europa te vinden: waaronder spanje en specifiek Hacienda Don Esteban - Levante

Beschrijving huis Hacienda Don Esteban kijkt uit op de delta van rivier Barbate. De bijzondere, moderne designarchitectuur van Hacienda Don Esteban is harmonieus ingepast in de omgeving.

EUR: 760.00

 La Taha

Taha.nl heeft een breed aanbod van vakantiehuizen in het echte Spanje, weg van het massatoerisme. Van een eenvoudige vakantiewoning of modern ingericht appartement met dakterras in een dorp tot luxe villa met zwembad en tennisbaan.

Alle huizen van Taha.nl zijn geselecteerd op hun bijzondere ligging en de kwaliteit en sfeer, van authentiek tot modern.
Taha.nl kent ieder gebied goed en heeft ieder huis bezocht. De vakantiehuizen van Taha.nl vindt u in Spanje in Andalusië, te weten Costa de la Luz, Alpujarras, Serrania de Ronda, Sierra de Aracena, Axarquía, Subbetica, Antequera en Cabo de Gata. Op het Canarische eiland Lanzarote en in de Balearen in Mallorca. Ook zijn er vakantiehuizen in Alicante en in Catalonië.

Voordelen van Taha.nl
• Taha.nl is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
• Accommodaties in de mooiste gebieden van Spanje
• Deskundig advies van de echte Spanje-kenners
Heb jij wel eens zaken gedaan met La Taha (spanje)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
folie, idiootste, aanbiedingen, elkaar, europa, spanje, apartamento, jardin, apartamento, jardin1122, beschrijving, apartamento, jardndit, romantische, appartement, ommuurde, onderdeel, landhuis, guatiza., gerenoveerd, romantisch, luxueus, vakantieverblijf, personen., appartement, heeft, eigen, ingang, eigen, volop, privacy., guatiza, rustig, bekend, vanwege, cactustuin, ontworpen, cesar, manrique, loopafstand, appartement., ommuurde, grenst, appartament, zeker, moeite, waard., relaxplek, dagen, zelfs, buitendouche.nabije,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties