zuid europa | spanje

Atico la Carrasquilla

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over zuid-europa te vinden: waaronder spanje en specifiek Atico la Carrasquilla (Atico-la-Carrasquilla1177)

Omschrijving appartement Dit appartement ligt in een rustig gedeelte van het dorp Gaucin met mooi uitzicht op het dorp en de omringende bergen. Een ideale plek om het Spaanse dorpsleven te ontdekken. Overdag zijn er mooie wandelingen te maken en ' s avonds bezoekt u een van de vele bars en restaurants. De Spaanse eigenaren zijn erg trots op hun appartement en vinden het belangrijk dat hun klanten een goede tijd hebben in het dorp waar ze zelf geboren en getogen zijn. Het appartement is met smaak en veel gevoel voor detail ingericht. Buiten zitten kan ook want er zijn twee ruime terrassen, een aan het noorden en het andere terras aan de zuiden. Vanaf augustus 2018 is er nu een klein zwembadje/ plungepool op het terras. Nabije omgeving Gaucín is een gezellig, typisch Andalusisch dorp waar u al uw boodschappen, bars en restaurants vindt. Aan zee voor een dagje strand bent u met de auto in een half uur. Ronda bereikt u vanuit Gaucín via een mooie route in 40 minuten. Vanuit Gaucín zijn er veel wandelmogelijkheden. Indeling Hal en trap naar boven. Ruime huiskamer met open keuken en eetgedeelte. Slaapkamer met badkamer en-suite. Twee terrassen met voldoende tuinmeubilair.Plungepool ( 2.20 x 2.20) Opmerking • In februari 2019 betaalt u 1500 € voor de gehele maand.


land: Spanje
regio: Serranía de Ronda
plaats: Gaucinvanaf EUR: 680.00

Andere producten uit deze categorie

Cortijo Rafa

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over zuid europa te vinden: waaronder spanje en specifiek Cortijo Rafa

Beschrijving huis Cortijo Rafa ligt midden in het prachtige terrassenlandschap van de Alpujarras dichtbij het dorp Pitres. U bent midden in de natuur maar op loopafstand van het dorp.

EUR: 556.00

Las Abejas

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over zuid europa te vinden: waaronder spanje en specifiek Las Abejas

Beschrijving huis Een bijzondere vakantiewoning prachtig gelegen met uitzicht op zee.

EUR: 1295.00

Hacienda Don Esteban - Levante

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over zuid europa te vinden: waaronder spanje en specifiek Hacienda Don Esteban - Levante

Beschrijving huis Hacienda Don Esteban kijkt uit op de delta van rivier Barbate. De bijzondere, moderne designarchitectuur van Hacienda Don Esteban is harmonieus ingepast in de omgeving.

EUR: 785.00

 La Taha

Taha.nl heeft een breed aanbod van vakantiehuizen in het echte Spanje, weg van het massatoerisme. Van een eenvoudige vakantiewoning of modern ingericht appartement met dakterras in een dorp tot luxe villa met zwembad en tennisbaan.

Alle huizen van Taha.nl zijn geselecteerd op hun bijzondere ligging en de kwaliteit en sfeer, van authentiek tot modern.
Taha.nl kent ieder gebied goed en heeft ieder huis bezocht. De vakantiehuizen van Taha.nl vindt u in Spanje in Andalusië, te weten Costa de la Luz, Alpujarras, Serrania de Ronda, Sierra de Aracena, Axarquía, Subbetica, Antequera en Cabo de Gata. Op het Canarische eiland Lanzarote en in de Balearen in Mallorca. Ook zijn er vakantiehuizen in Alicante en in Catalonië.

Voordelen van Taha.nl
• Taha.nl is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
• Accommodaties in de mooiste gebieden van Spanje
• Deskundig advies van de echte Spanje-kenners
Heb jij wel eens zaken gedaan met La Taha (spanje)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
folie, idiootste, aanbiedingen, elkaar, europa, spanje, atico, carrasquilla, atico, carrasquilla1177, omschrijving, appartementdit, appartement, rustig, gedeelte, gaucin, uitzicht, omringende, bergen., ideale, spaanse, dorpsleven, ontdekken., overdag, mooie, wandelingen, maken, avonds, bezoekt, restaurants., spaanse, eigenaren, trots, appartement, vinden, belangrijk, klanten, goede, hebben, geboren, getogen, zijn., appartement, smaak, gevoel, detail, ingericht., buiten, zitten, ruime, terrassen,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties