zuid europa | spanje

Casa Angeles

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over zuid-europa te vinden: waaronder spanje en specifiek Casa Angeles (Casa-Angeles1087)

Beschrijving van uw vakantiehuis in Andalusië Casa Angeles ligt midden in het dorp Ojén, niet ver van zee. Deze recent gerenoveerde dorpswoning is een prima plek om het dorpsleven van Andalusië te beleven. Het huis bestaat uit 3 verdiepingen en heeft een dakterras van waaruit u het dorp en in de verte zelfs de zee kunt zien. De Nederlandse eigenaren runnen een kleinschalig hotel op 2 wandelminuten afstand van Casa Angeles en bij hen kunt u terecht voor informatie over de nabije omgeving. Ook kunt u gebruik maken van het verwarmde zwembad in het hotel (van april tot december). Nabije omgeving van Casa Angeles In Ojén zijn verschillende winkels, bars en goede restaurants. Het stadje Marbella ligt op 15 minuten afstand. Enkele mooie stranden bereikt u in ongeveer 20 minuten. Málaga bereikt u in ongeveer 1 uur. De Nederlandse eigenaren geven u graag informatie over de beste restaurants, stranden en winkels. Ronda (1 uur) , Sevilla en Córdoba 2.5 uur, Granada 2 uur. Indeling Casa Angeles Begane grond: entree, keuken, eetbar en een kleine patio voor de ochtendkoffie.Eerste verdieping: sofa (slaapbank van 1.60 m), televisie en een bureau.Tweede verdieping: tweepersoonsbed met tv. Badkamer met douche , wastafel en toilet.Derde verdieping: dakterras met BBQ, kitchenette en enkele luie stoelen. Opmerkingen • Vanwege de slaapbank (1.60 m breed) in de huiskamer is Casa Angeles geschikt voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen.• In de maanden juli en augustus minimale verblijfsduur 1 volledige week. De overige maanden vanaf 4 nachten. • In hotel La Posada del Angel, gelegen in het dorpscentrum, kunt terecht met vragen over het huis, voor informatie over de buurt, restauranttips en meer.• U kunt gratis gebruik maken van het verwarmde en te overdekken hotelzwembad (van 1/4 t/m 1/12).


land: Spanje
regio: Málaga
plaats: Ojénvanaf EUR: 635.00

Andere producten uit deze categorie

Cortijo Rafa

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over zuid europa te vinden: waaronder spanje en specifiek Cortijo Rafa

Beschrijving van dit vakantiehuis in Andalusië Cortijo Rafa ligt midden in het prachtige terrassenlandschap van de Alpujarras dichtbij het dorp Pitres. U bent midden in de natuur maar op loopafstand van het dorp.

EUR: 556.00

Las Abejas

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over zuid europa te vinden: waaronder spanje en specifiek Las Abejas

Beschrijving van uw vakantiehuis in Andalusië Een bijzondere vakantiewoning, prachtig gelegen met uitzicht op zee.

EUR: 1295.00

Hacienda Don Esteban - Levante

Op La Folie: de idiootste aanbiedingen bij elkaar is alles over zuid europa te vinden: waaronder spanje en specifiek Hacienda Don Esteban - Levante

Beschrijving huis De term hacienda betekent landgoed, en wordt voornamelijk in Latijns-Amerika gebruikt om een grote landbouw- of veeteeltranch aan te duiden.

EUR: 785.00

 La Taha

Taha.nl heeft een breed aanbod van vakantiehuizen in het echte Spanje, weg van het massatoerisme. Van een eenvoudige vakantiewoning of modern ingericht appartement met dakterras in een dorp tot luxe villa met zwembad en tennisbaan.

Alle huizen van Taha.nl zijn geselecteerd op hun bijzondere ligging en de kwaliteit en sfeer, van authentiek tot modern.
Taha.nl kent ieder gebied goed en heeft ieder huis bezocht. De vakantiehuizen van Taha.nl vindt u in Spanje in Andalusië, te weten Costa de la Luz, Alpujarras, Serrania de Ronda, Sierra de Aracena, Axarquía, Subbetica, Antequera en Cabo de Gata. Op het Canarische eiland Lanzarote en in de Balearen in Mallorca. Ook zijn er vakantiehuizen in Alicante en in Catalonië.

Voordelen van Taha.nl
• Taha.nl is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
• Accommodaties in de mooiste gebieden van Spanje
• Deskundig advies van de echte Spanje-kenners
Heb jij wel eens zaken gedaan met La Taha (spanje)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
folie, idiootste, aanbiedingen, elkaar, europa, spanje, angeles, angeles1087, beschrijving, vakantiehuis, andalusicasa, angeles, midden, recent, gerenoveerde, dorpswoning, prima, dorpsleven, andalusi, beleven., bestaat, verdiepingen, heeft, dakterras, waaruit, verte, zelfs, zien., nederlandse, eigenaren, runnen, kleinschalig, hotel, wandelminuten, afstand, angeles, terecht, informatie, nabije, omgeving., gebruik, maken, verwarmde, zwembad, hotel, april, december.nabije, omgeving, angelesin, verschillende, winkels,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties